Onze Werkwijze

onze werkwijze

Onze werkwijze voor uw verhuizing

Wilt u precies weten waar u aan toe bent tijdens uw verhuizing? Begrijpelijk, bekijk hier onze werkwijze voor een zorgeloze verhuizing.

1. Aanvraag

Vul vrijblijvend het offerteformulier in.
Hiermee voorziet u ons in nog geen 5 minuten van alle benodigde informatie om uw verhuizing perfect in kaart brengen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het maken van een offerte afspraak.

Ook is het mogelijk om te verhuizen tegen onze voordelige tarieven op uurbasis, neem voor meer info contact met ons op.

happy-family-moving-in.jpg

2. Vrijblijvende Offerte

Om uw verhuizing te inventariseren en zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen komen wij bijna altijd vooraf bij u langs om een vrijblijvende passende offerte voor u te kunnen maken. ​Zo weet u als klant direct waar u aan toe bent.

U heeft rondom uw verhuizing van alles te regelen dus wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte ontvangt. Zo kunt u snel weer verder met het regelen van andere zaken. Mocht u nog vragen hebben over de offerte of nog meer informatie nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

3. De Verhuizing

Indien u zelf alles verpakt, staan we op de dag van uw verhuizing op de gewenste tijd klaar om alles in te laden en over te brengen. Wilt u nog meer gemak, dan regelen wij ook het inpakken en demonteren van meubels voor u.

Bij voorkeur al op de dag voor de verhuizing, maar in overleg is alles mogelijk. In ieder geval bent u verzekerd van een verhuisdag zonder zorgen. Al uw eigendommen en het verhuiswerk zijn tijdens de complete verhuizing in vertrouwde, professionele handen.

Zo worden al uw kwetsbare meubels uiterst zorgvuldig ingepakt in verhuisdekens en daarna ingeseald. Ook zijn onze verhuiswagens standaard voorzien van speciale bankstelhoezen, schilderijenboxen en garderobeboxen.

523d0e5b-e4db-4c38-81f4-571f233f3d6a

4. Genieten in uw nieuwe woning

Verhuizen is meer dan alleen het verplaatsen van meubels en dozen met uw eigendommen. We vinden het dan ook belangrijk dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Indien gewenst helpen wij u ook met het monteren van uw meubilair op het nieuwe adres.

Heeft u verhuisdozen in bruikleen ontvangen? Wij komen ze weer bij u ophalen als u helemaal klaar bent met uitpakken.

Alles Mogelijk

Niks is ons te gek! Snelleverhuisbedrijf.nl zorgt voor een zorgenloze verhuizing, van A naar B zonder gestress.

Lange Afstand Verhuis Service

Wij bieden ook een lange afstand verhuis service, nu inplannen.